Gun uw lichaam de nodige verzorging en boek een behandeling bij Esthetiek Joyce!

Gelaatsverzorging voor elk huidtype
U bent geen klant maar een echte gast

De huid wordt aanzien als de reflectie van uw gezondheid. Een gezonde huid en een perfect egaal gezicht staan synoniem voor een goede lichaamsverzorging en correct dieet. Toch heeft de huid vaak wat hulp nodig om er goed uit te zien en deze kunt u krijgen door een gelaatsverzorging bij Esthetiek Joyce te Ingelmunster.

Waaier aan verzorgingen

Bij schoonheidsspecialiste Joyce kunt u kiezen uit een waaier aan verzorgingen. Deze worden steeds uitgevoerd met kwalitatieve cosmeticaproducten en verzorgingsmiddelen. Professionaliteit en totale ontspanning zijn steeds topprioriteit zodat u als klant als herboren het instituut verlaat. U geniet van een uiterst persoonlijke aanpak, een vriendelijk onthaal en de beste producten van het merk Bio Balance.

Afspraak

Gun uzelf (familie, vrienden, zakenrelatie, …) een moment van zalige ontspanning, en ontdek verder het volledig aanbod op deze site. Hebt u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. U krijgt vrijblijvend meer info en vrijblijvend advies op maat. Ook voor uw huidtype is er zonder twijfel een passende gelaatsverzorging te Ingelmunster beschikbaar.

Prijslijst

Klassieke gelaatsverzorging (excl. epilaties) 45 €
Dag make-up 20 €

Ook voor ontharingen, manicure, pedicure en wimperlifting kunt u steeds een afspraak maken.

Heeft u een vraag?

Contact

Op afspraak

Zorgvuldig & geduldig

Luisterend oor

Kwalitatieve merken