Gun uw lichaam de nodige verzorging en boek een behandeling bij Esthetiek Joyce!

Medische pedicure voor een optimale voetverzorging
Keer met een goed gevoel huiswaarts

Een medische pedicure te Ingelmunster kan een pure weldaad betekenen voor uw voeten. Ingegroeide nagels behandelen, likdoorns verwijderen, eelt weghalen of een massage, het kan allemaal bij Esthetiek Joyce.

Behandelingsvormen

De natte freestechniek is een pijnloze behandeling die gebruikt wordt voor het verwijderen van eelt, likdoorns en voor de verzorging van de nagelplaat. Ook tijdens de pedicure is het gebruik van etherische oliën niet weg te denken. Tijdens de verzorging worden oliën gebruikt die preventief werken om schimmels en bacteriën te voorkomen of indien nodig actief op de schimmel of bacterie in te werken. Etherische oliën werken eveneens hydraterend en hebben een positief effect op uw mentale welzijn. Een medische pedicure wordt steeds afgerond met een heerlijke deugddoende massage en veel aandacht voor de reflexzones van de voet.

 

Luxe pedicure

Naast de standaard medische pedicure bij Esthetiek Joyce kunt u tevens opteren voor een luxe pedicure. Na even uw voetjes te hebben ontspannen in het zalige warme bad geniet u van een scrub, waarbij fijne korreltjes dode huidcellen verwijderen en de doorbloeding stimuleren. Vervolgens worden uw voeten verwend met een heerlijk geurend voetmasker dat goed kan indringen in de openstaande poriën. Terwijl dit zijn werking doet kan u genieten van een lekker kopje koffie of een frisdrank. Na de grondige dieptereiniging start de medische pedicure zoals boven omschreven. Sommige mutualiteiten verlenen een tussenkomst voor een pedicure behandeling. Ook voor Gelish kunt u steeds bij Esthetiek Joyce terecht.

Prijslijst

Manicure 18 €
Enkel lakken 6 €
Gelish 20 €
 
Pedicure 22 €
Enkel lakken 6 €
Gelish 20 €

 

Wenst u meer info of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan snel contact op.

Heeft u een vraag?

Contact

Op afspraak

Zorgvuldig & geduldig

Luisterend oor

Kwalitatieve merken