Gun uw lichaam de nodige verzorging en boek een behandeling bij Esthetiek Joyce!

Wimperlifting met langdurig effect
Een open blik met een eindeloze uitstraling

Het hebben van mooie en lange wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft men de wimpers mooi gelift voor een open blik die de ogen optisch groter maakt. Niet voor niets is mascara één van de best verkochte make-upproducten.

LVL-methode

De nieuwe en revolutionaire LVL-methode zorgt echter na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende minimaal zes weken voor lange en gelifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen.

Wij maken gebruik van een Elleebana Winperlifting door zijn kortere inwerktijd dan vele andere producten.

Waarom wimperlifting

Wimperlifting te Ingelmunster geeft u aantrekkelijke wimpers zonder enige vorm van esthetische correctie of chirurgie. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat uw wimpers vol en volumineus worden.

Prijslijst

Verven wimpers 10 €
Verven wenkbrauwen 10 €
Verven wimpers & wenkbrauwen 18 €
 
Elleebana lash lifting 50 €
Elleebana lash lifting (incl. kleuring) 60 €

Maak een afspraak

Naast wimperlifting is schoonheidsspecialiste Joyce uit Ingelmunster tevens gespecialiseerd in manicure, medische pedicure, massages, ontharing en gelaatsverzorging. Kom gerust langs voor een kennismakend gesprek of boek meteen uw behandeling en in een handomdraai beschikt u over de mooiste, lange wimpers die u een eindeloze, intrigerende blik bezorgen. Wenst u meer info over de behandelingen of wilt u meteen een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op.

Heeft u een vraag?

Contact

Op afspraak

Zorgvuldig & geduldig

Luisterend oor

Kwalitatieve merken